Red romantikken imens du er på fodboldrejse

Bundesligaen er i gang for fulde drøn, og dine kammerater og dig har endelig set snittet til at tage fra Århus til den tyske hovedstad, Berlin, for at få en adrenalinfuld oplevelse.

Fodboldkulturen er nemlig noget anderledes i Tyskland end i Danmark, hvor forskellen i fan-kulturen er yderst tydelig, når man ser på tilskuerantal i Bundesligaen. Udover det, så er Bundesligaen mere prisvenlig end Premier League, hvor de tårnhøje priser hurtigt kan lægge en lille dæmper på humøret.

Selve turen krævede dog en sikkert en vis mængde overtalelse af kæresten derhjemme. Hun kunne selvfølgelig ikke se, at det var noget vigtigere at se Hertha Berlin vs. Bayern München end at tage til moster Gittes 54 års fødselsdag.

Du fik trumfet fodboldturen igennem, men du kunne sagtens se på din kærestes udtryk i indkørslen, at der var en mindre konflikt under opsejling. Fortvivl dog ej – selvom du sidder på bar i Berlin med tredje fadøl i hånden, så kan du stadig vende situationen.

Løsningen til at få både fodbold og romantik

Blomster og chokolade. Selvom kvinder til tider kan synes noget komplekse, så er der nogle sikre vindere hos kvinder, og det er bl.a. blomster og chokolade.

Du kan nemlig lige nu, imens du netop har bestilt den fjerde fadøl, bestille blomster og chokolade til din kæreste, som hun kan hygge og glæde sig ved, imens du er borte.

Den digitale blomsterbutik Bloomit har et fremragende udvalg inden for blomster og chokolade til alle budgetter, og de leverer blomster i Århus med levering samme dag!

 

Hurtig guide til nem online bestilling

Det er super nemt at handle i webshoppen, hvor du kan følge denne simple guide;

  • Gå ind på webshoppen bloomit.dk
  • Find den buket eller gavekurv, som du gerne vil sende
  • Udfyld kontaktinformation og derefter leveringsadresse m.m
  • Derefter går du til kurven og foretager købet, og så får du en kvittering med det samme.

 

Det er super simpelt og lige til – og hvis du er tidligt på dagen, så kan der være levering samme dag!

 

Tillykke med din redning af den potentielle konflikt, og nyd fodboldkampen!


Skriv et svar