Udnyt ventetiden, når du venter på flyet til Berlin

De fleste kender følelsen af, at man skal slå nogle timer ihjel. Man er kommet tidligt ud til lufthavnen på vej til Berlin, fordi man selvfølgelig ikke vil risikere at komme for sent, og nu har man et par timer, som skal slås ihjel, før flyet letter. Når man er i luften, kan det også være svært at få tiden til at gå, og så er der måske igen brug for noget at fordrive tiden med.

Heldigvis findes der mange ret nemme og simple måder at få det problem løst på. En af dem er ved at spille på sin tablet eller mobil. Der findes mange utroligt sjove spil på nettet, og mange forskellige udbydere som leverer høj kvalitet. Det gælder eksempelvis hos Playtech, som har mange sjove varianter af spillemaskiner. Spil Playtech online, og få mest muligt ud af din ventetid i lufthavnen, fordi du simpelthen bliver grebet af det. Det skal nok få tiden til at gå hurtigere.

Det kan være spillemaskiner, som har de klassiske symboler, man kender fra gamle dage. Det kan også være mere moderne varianter, som har et velkendt tema fra en film eller serie, du kender til. Disse er i øvrigt også god underholdning, når man kommer hjem på hotellet efter en lang og krævende dag.

Planlæg ferien

Hvis du skal have en pause fra spillene, kan du også finde andre gode måder at bruge tiden på. Når man skal på ferie, er der sikkert nogle ting, man gerne vil opnå. Måske vil man gerne have mest muligt ro, så hovedet kan blive ladet op, og man igen bliver klar til at give den fuld gas i hverdagen. Det kan også handle om, at man gerne vil udnytte tiden med familien, få snakket en masse ting igennem og bare være sammen.

Det kan man eksempelvis få tænkt igennem i ventetiden i lufthavnen. Det er et oplagt tidspunkt at få skrevet nogle ting ned, man gerne vil opnå, og når man igen sidder i lufthavnen på vej hjem fra Berlin, kan man gøre status over det. Det skal selvfølgelig ikke blive sådan, at disse ”mål” bliver for påtagede, for der er ingen tvivl om, at ferien også skal holdes, så man ikke skal præstere hele tiden.

Er du en af dem, som gerne vil have en masse struktur over ferien, kan du også bruge tiden på at lave en liste over ting, du gerne vil se. Start med det vigtigste og se, hvor langt du når.