Nytår i Berlin – Guide til hoteller, restauranter og natteliv!

Vil du gerne enten med din familie, kæreste eller venner ud og opleve en storby til nytårsaften, så tag en tur til kulturelle Berlin og oplev en af de allerstørste fester helt tæt på.

Berlin er uden tvivl en af de mest besøgte byer i europa, der er en masse kultur og historie, fantastiske spisesteder, gode shoppingmuligheder og et spektakulært natteliv som ikke ses mange andre steder.

I denne guide vil vi hjælpe dig med at finde hoteller, restauranter, diskoteker som har arrangementer henover nytåret. Hvis du skal fejret nytåret med din partner, så overrask hende med en gave, på denne side kan du finde mere end 100 gaveideer til hende.

Crackers

crackers-berlin

Crackers er en hyggelig og moderne restaurant som byder på lækker gourmet mad, god vin og en helt speciel nytårsmenu. Crackers er en restaurant som går meget op i at bruge grøntsager og ingredienser fra årstiderne og implementere dem med både køb og fisk.

Reservationen til dette nytårsarrangement kan ske online såvel som telefonisk. Der vil være både live musik, god betjening og gode drinks hele aftenen, så hvad end du ønsker at blive på stedet hele aftenen eller ud og opleve Berlins fantastiske natteliv er der mulighed for det.

Priser fra: 99 EUR/person.
Email: Crackers@crackersberlin.com
Web: Crackersberlin.com
Tel: +49 30 680 730 488

Maxim

Maxim berlin

Er du til god klassisk mad med fokus på den gode vin, så er maxim det helt rette sted for dig og en du holder af, stemningen er hyggelig og afslappet.

Til nytårsmenuen vil der være hummer, speciel udvalgte vine, gode oste, foie gras og meget mere.

Priser fra: 55 EUR/person.
Email: kontakt@vins-cochonneries.com
Web: Vins-cochonneries.com/
Tel: +49 30 658 339 62

Bar Tausend

Tausend-fb

En af de mest velbesøgte og populære spillesteder i Berlin er uden tvivl bar Tausend, der serveres kolde drinks og lækre cocktails hele natten mens musikken spiller og lyset holdes dæmpet og erotisk.

Stedet åbner fra klokken 22 og der vil altså være mulighed for at skåle nytåret ind med en masse festglade mennesker fra hele verden. Der vil både være live musik samt et udvalg af kendte djs.

SchwuZ

nye-schwuz

En af de mest populære natklubber hvor der altid er god stemning og fest er hos Schwuz, de tre etager vil være åbne og der vil være djs hentet ind fra hele verden og der vil blive spillet alt fra klassikere til elektro og house. Entreen koster 15 Euro per person og fest vil foregå til sidste mand lukker og slukker.

Grand Hyatt Hotel

27870762

Ønsker du luksus under dit nytårsophold i Berlin, så er hotel Hyatt helt klart at foretrække, det er ikke billigt, men tilgengæld får du en fantastisk udsigt over byen, et hotel med stor indendørs swimmingpool, spa, marmorbadeværelser og alt hvad der hører til for at lave de perfekte rammer.

Der er mulighed for at få massage og diverse ansigtsbehandlinger under selve opholdet, dette hotel har altså de perfekte rammer uanset om du skal afsted med en kæreste eller med din familie.

Priser fra: 443 Euro
Web: Booking.com

Smart Stay Hotel

41982556

Er du mere til at hotel bare skal være et sted du skal sove og er dermed ikke bør koste en formue, så er smart stay hotel et rigtig godt og billigt bud.

Metroen ligger tæt på selve hotellet og du har dermed adgang til at komme rundt i hele Berlin indenfor få minutter. Der er eget badeværelse og gratis wifi på hele hotellet, med andre ord et godt og billigt hotel.

Priser fra: 72 Euro
Web: Booking.com


Skriv et svar