Guide til nattelivet i Berlin

Berlin er pakket med gode muligheder for at fyre den af. Nattelivet i Berlin er livligt og der bliver ikke holdt tilbage. Finder man de rigtige steder at tage hen, vil det blive en oplevelse, som bliver svær at glemme. Så hvis du står i den situation, hvor dig og vennerne lige har bestilt en rejse til Berlin, kan du med fordel læse videre, da vi vil guide dig igennem dele af Berlins natteliv, som i den grad er værd at besøge.

Hvis du ikke har bestilt rejsen endnu, så frygt ej. Der findes nemlig utrolig mange billige flybilletter til Berlin. Der er mange flyselskaber, der i øjeblikket sælger billigt ud af deres rejser. Det kan dog stadig betale sig at bestille rejsen lang tid forinden, eftersom dette vil sætte prisen til et minimum.

Watergate

Watergate er en af Berlins mest velkendte natklubber. Den er blandt andet kendt for at være en af de drivende kræfter bag teknokulturen i Berlin. Dette dækker over up beat elektronisk musik samt LED lys, der giver den undergrundsatmosfære, som mange eftertragter og som mange andre klubber i verden har kopieret.

Helt specielt er det at kigge ud af klubbens panoramavinduer, som giver udsigten til solopgang over Kreuzberg. At se solopgangen fra Watergates vinduer er nemlig ikke usandsynligt. De holder åbent til ud på morgenen, hvilket er et kendt karakteristikum for techno fester.

Saslon zur Wilden Renate

Denne natklub er langt fra, hvad man er vandt til fra klubber i København for eksempel. Som navnet på tysk antyder, vil man her få en vild oplevelse. Festerne har en atmosfære, som var man i et cirkus. Der bliver gjort ekstra meget ud af at lave fester, der virkelig differentierer sig fra dem, man har prøvet før. Musikken er ikke en undtagelse, da dette, alt afhængigt af hvilken aften det er, kan bestå af alt fra mærkelige lyde til musik af den klassiske genre.

Dette er ikke blandt de mest populære klubber i Berlin, men det er i den grad en, der er værd at besøge. I forhold til mange andre klubber i Berlin er det heller ikke særlig vanskeligt at komme ind her. Derudover kan man drikke for forholdsvis billige penge, eftersom man kan bytte tomme flasker og glas til penge, som man kan bruge til at købe nye drikkevarer for.

Sisyphos

Sisyphos kan bedst sammenlignes med en mere festlig form for Papirøen i København. Det er en blanding af en klub, en festival, en strand og meget mere, som til sammen giver en hel særlig atmosfære, der giver en følelse af lykke og frihed på samme tid. Det skal dog nævnes, at det ligger en i udkanten af Berlin, men det er muligt at tage offentlig transport derud. Og det er uden tvivl det værd. Hvis vejret er godt, kan man tage derud tidligt på dagen og nyde vejret og blive der indtil sent om natten, således at man får det hele ud af det. Sisyphos kan nok bedst beskrives som en sansefuld miniby, der giver dig muligheden for at slå dig fri uden bekymringer. Det bør heller ikke være svært at komme ind her, hvis man ikke bevæger sig i større grupper.

Som sagt har Berlin rigtig meget at tilbyde, hvis man er ude efter en god fest, hvilket du kan læse mere om her. Generelt skal man dog være opsat på, at der er mange steder, hvor det ikke er helt så nemt at komme ind. Men prøv endelig lykken med nogle af de ovennævnte destinationer for at gøre din rejse til en, I sent glemmer!


Skriv et svar