4 gode grunde til at rejse til Berlin

Vi kan alle have vores grunde til en tiltrængt ferie, om det blot er for en weekend eller flere uger. Er tiden knap, men trangen stor, kan storbyer være en oplagt mulighed at tage til hen over en weekend. Om du er til et pulserende natteliv eller historisk indsigt, har Berlin alt for en hver smag. Vi har tilføjet 4 grunde, vi mener, er oplagte for en tur til skønne Berlin. Bliv nysgerrig og få inspiration til din næste storbyferie.

Drinks og dans i Berlin

Fælles for Danmark og Berlin er, at det er tilladt at drikke på åben gade. Ligeledes har de Berlinske diskoteker ingen faste lukketider, hvorfor det er muligt at danse til den lyse morgen. Er man til elektronisk musik, er Berlin helt klart stedet, man skal opleve det pulserende natteliv, da byen netop er kendt for denne udviklende musikgenre. Bestil en farverig cocktail hos én af de mange barer eller smag på Berlins lokale øl Schoppebrau eller Eschenbrau.

Kunst og historie

Er der noget Tyskland, og særligt Berlin, er kendt for, er det den berygtede Berlinmur, der tilbage i november 1989 faldt. Berlin er netop stedet, hvor du kan få historie for alle pengene. Oplev rester fra Berlinmuren rundt omkring i byen eller besøg ét af de mange museer, der fortæller om byens 800 år gamle historie, nemlig museet The Story Of Berlin.
Kunst og smuk arkitektur er også at finde i Berlin. Her byder både det livlige gadebillede og smukke gallerier på unik kunst, der gør noget særligt ved Berlins kultur og udsmykning.

Gastronomisk oplevelse

Berlin er mere end blot currywurst med pomfritter. Byen byder på forskellig madkultur for en hver smag. Hyggelige spisesteder, hvor morgenmaden kan indtages eller stemningsfyldte fortovscaféer, hvor en iskold øl eller varm cafelatte kan indtages i forbindelse med et hvil fra de mange gader. Er du til gastronomi i særklasse, kan du byde smagsløgene på noget af en madoplevelse på én af Berlins 18 Michelin restauranter, med her én stjerne, eller hele 7 restauranter med 2 Michelin stjerner.

Oplev Berlin før eller siden

Om turen skal gå til Berlin i næste måned, næste år eller bare på et andet tidspunkt i dit liv, er det hvert fald en oplagt mulighed for at få forkælet alle sanser. Er pengene små, men lysten stor, skal det ikke være en barriere for at smutte afsted en weekend. Find de billigste afbudsrejser på Tripbuddy.dk og nyd nogle pragtfulde dage i skønne Berlin.


Skriv et svar