Elsker du Berlin? Så vil disse destinationer være lige noget for dig!

Berlin er en ægte storby med meget forskelligt at byde på. Her finder du både historie, kunst, kultur og gastronomi i særklasse. Du finder også både ny og gammel arkitektur. Den gamle fortæller en del om byens historie, mens den nye arkitektur, som er skabt af mange forskellige, kendte arkitekter, klæder det ældre look på en smuk og fascinerende måde. Er du vild med Berlin, så vil du helt sikkert også værdsætte rejser til Grækenland, som har mange af de samme elementer at byde på, og hvor du ovenikøbet får det milde græske klima med i prisen.

Når du rejser til Grækenland, kan du opleve en af de populære øer som Rhodos eller Kreta. Men landet er også smukt, hvis du vælger at besøge det græske fastland. Her finder du både unikke landskaber, spændende kultur, masser af historie og mytologier og ikke mindst antikke templer. Og sidst men ikke mindst er en rejse til Grækenland også en rejse til skønne, gastronomiske oplevelser. Her finder du fiskerbåde, der kommer med friskfanget fisk, som du senere skal nyde, når du sidder på en lille, lokal taverne ved havnen, og de mange oliven-og appelsinlunde giver både smukke landskaber og bidrager til det velsmagende græske køkken.

Næste gang du rejser til Grækenland, skal du prøve at besøge halvøen Peloponnes, som ligger på den sydlige del af det græske fastland. Her finder du mange historiske steder og middelalderslotte. På Peloponnes kan du kombinere storbyferie med sol- og badeferie, og samtidig får du både kunst, kultur, historie og arkitektur med i købet. Derfor vil du uden tvivl elske rejser til denne græske halvø, lige så meget som du elsker rejser til Berlin. Samtidig er naturen med de mange bjerge, lange sandstrande og havet særdeles betagende, og du kan få mange gode ferieminder med dig hjem i kufferten.

En rejse til Grækenlands fastland kunne for eksempel gå til byen Kalamata på halvøen Peloponnes. Her er der mange muligheder, når du vil opleve både historiske og kulturelle seværdigheder, og du kan også nyde strandlivet og det skønne græske køkken. Kalamata er blandt andet kendt for sin produktion af sorte oliven. Besøg også slottet Villehardouin, den byantinske kirke Ipapandis eller klosteret Kalograion.

Din næste rejse til Grækenland kan desuden gå til den usædvanligt smukke by Koroni, som også ligger på halvøen Peloponnes på det græske fastland. Byen er virkelig autentisk med sin smalle gader, lokale barer og helt oppe på toppen af byen finder du den gamle venetiaske fæstning, som udgør byens vartegn. De mange farvestrålende huse med deres røde tegltage og træbalkoner, er en smuk oplevelse i sig selv. I Koroni kan du kombinere storby med strandliv, og der er stadig masser af ægte græsk stemning her. Du kan også nyde det gastronomiske, græske køkken med friske fiske, skaldyr og mange andre lokale delikatesser. Fra Koroni har du også mulighed for at opleve de mange andre historiske steder og seværdigheder, som den græske halvø byder på.


Skriv et svar