4 værktøjer der gør din rejse til berlin billigere og bedre.

Berlin er en af danskernes yndlings storbyer og har i flere år vundet prisen som den storby, hvor danskerne har bestilt flest hotelovernatninger.

Hotels.com oplyste i 2012 at danskere havde bestilt mere end 600.000 hotelovernatninger i Berlin, hvilket svarer til at et sted mellem 150-250.000 danskere har bestilt deres rejse til Berlin via hotels.com.

Dertil kommer der alle de danskere der bestiller en billig rejse via Bravo tours, FDM eller lignende rejseudbydere.

Samlet set snakker vi om mere end 300.000 danskere der rejser til Berlin og som formentlig ville nyde godt af at kende til de værktøjer jeg i dag vil dele med dig.

Med nogle få værktøjer vil din tur til Berlin kunne blive meget nemmere, hyggeligere og ikke mindst billigere.

Airbnb.com – Et billigere alternativ til hoteller

Berlin var godt nok ude og forbyde deres indbyggere at udleje deres lejligheder via Airbnb i 2016, da der er alt for stor efterspørgsel på boliger til de lokale, men ikke desto mindre er der stadig mere end 300 Airbnb udlejere i Berlin.

Airbnb er en platform, hvor private kan leje alt fra et ekstra værelse til en ekstra lejlighed ud til turister. Som turist vil du kunne leje private og møblerede lejligheder for nogle få hundrede kroner om dagen. Du vil have dit eget køkken, wifi, stue – Faktisk alt det du kender til fra dit eget hjem.

Et hotel kan hurtigt koste dig +1.500 kroner om dagen, hvor du via Airbnb kan finde hele lejligheder der koster helt ned til 3-500 kroner om dagen.

I sidste ende giver det dig en billigere og mere autentisk oplevelse at bo i en privat lejlighed i Berlin. De penge du sparer kan du så bruge på at spise ude, shoppe eller bare spare op.

Rome2rio.com

Du har formentlig en masse seværdigheder eller steder du ønsker at besøge i Berlin, men er du klar over, hvordan du kommer nemmest frem og tilbage?

At køre taxi frem og tilbage hver dag er dyrt og det kan være svært at stå på en metrostation og skulle finde rundt, medmindre du helt specifikt ved, hvilke stationer du skal køre mod.

Med Rome2rio.com indtaster du meget simpelt, hvor du er og hvor du vil hen. Herefter viser Rome2rio dig så alle muligheder – Fra taxi og Uber til offentlig transport, cykeludlejning etc.

Tripadvisor

Med få dage i Berlin, er det ærgerligt at spilde tiden på dårlige restauranter eller kedelige seværdigheder. Med Tripadvisor kan du få vist de bedste restauranter eller seværdigheder, baseret på brugeranmeldelser.

Jeg bruger selv tripadvisor hver gang jeg vil ud at spise, da jeg simpelthen ikke gider risikere at ende på en af de mange dårlige restauranter der udelukkende overlever fordi, der er så mange turister der uvidende går ind på dem.

3likehome

Data og generelt mobilforbrug kan være ekstremt dyrt i udlandet, men med et abonnement som 3likehome kan du frit bruge din smartphone til at finde rundt, ringe hjem etc.

Abonnementet er et normalt mobilabonnement fra 3, men 3 har lavet aftaler med mere end 40 lande, hvilket betyder at du kan bruge din telefon nøjagtig som du ville gøre det i Danmark, uden at det koster dig noget ekstra.

Jeg har selv haft dette abonnement i over to år nu og det gør bare ferien noget bedre at kunne finde rundt via en smartphone eller lige hurtigt undersøge, hvordan man kommer frem til næste stop.


Skriv et svar