3 produkter der holder dig frisk og lækker på rejsen

Mange mennesker går på denne tid af året i gang med at planlægge årets sommerferie. Men hvilke produkter bør du medbringe for at holde dig frisk og lækker? Vi guider dig til de 3 bedste produkter fra Wella professional. På den måde får du pakket de helt rigtige ting i din kuffert.

Shampo:

Lækkert hår er alfa omega på rejsen. Når man er på solferie kan håret godt tendere til at fedte lidt ekstra og måske komme til at se lidt fladt ud. Derfor er det en rigtig god ide at medbringe en shampo fra Wella professional der både renser og giver fylde.

Balsam:

Når man er på badeferie kan solen og saltvandet være hårdt ved håret. Derfor er det vigtigt at sørge for at fugte det godt igennem og pleje det. En god balsam fra Wella professional kan give håret ultimativ pleje. Har du brug for endnu mere fugt kan du med fordel anvende en hårkur fra Wella.

UV-spray:

Nøjagtig som med vores hud, skal vores hår også beskyttes i solen. Sol kan nemlig udtørre og ødelægge glansen i vores hår, især hvis det er farvet. Medbring derfor en Wella professional beskyttelses-spray på rejsen.

Kender du Wella professional hårprodukter?

Wella startede tilbage allerede i 1880 og har derfor rigtig mange års erfaring indenfor hårpleje at trække på. Wella professional har et efterhånden enormt sortiment af hårprodukter. Der findes en lang række underserier som passer ti alle former for hårtyper og behov. Udvalget tæller alt fra shampo, balsam, hårkur til styling produkter såsom shine spray, hårlak og hårbørster.

Wella Professionals Care serien er inddelt i 3 forskellige varianter, som er følgende: Wella Professionals Care Balance, der er med til at afhjælpe hovedbundsproblemer,

Wella Professionals Care Enrich, som bl.a. indeholder keratin der reparerer tørt og beskadiget hår og endelig Wella Brilliance produkterne, som er til farvet hår og giver glans. Kort sagt kan Wella professional tilbyde alt hvad du matte mangle indenfor hårpleje.

Her kan du købe Wella professional hårprodukter

Ligesom med så mange andre beauty produkter, så kan Wella professional købes både i fysiske butikker og online på forskellige webshops. Faktisk sælges Wella over stort set hele verden. Hvis du vælger at shoppe online, så kan du se et udvalg af Wella professional hårprodukter her.

Fordelene ved online shopping er mange. Først og fremmest er prisen ofte skarpere, da konkurrence på internettet er meget stor. Søg derfor let efter det produkt du er på udkig efter og se hvem der tilbyder den bedste pris. Mange mennesker har travlt i løbet af ugen og har derfor ikke tid til at gå i butikker. Shopping online kan foretages hele døgnet rundt og nemt lige hjemme fra sofaen lige når det passer dig. Desuden tilbyder mange webshops i dag både gratis og hurtig fragt og nogle endda fri returret. Det er derfor både nemt og risikofrit at shoppe hårprodukter på internettet.


Skriv et svar